Firma TASC a fost infiintata in anul 1998 si realizeaza sisteme si solutii integrate software si hardware. Concretizarea acestor solutii se realizeaza prin construirea unei relatii personalizate cu fiecare client in parte. Solutiile oferite de firma TASC sunt flexibile si adaptate necesitatilor fiecarui utilizator. Indiferent de domeniul in care va desfasurati activitatea, indiferent de profilul firmei in care lucrati si indiferent de nivelul de cunostinte de operare a calculatoarelor personale pe care il aveti, noi va oferim sisteme personalizate care sa va sprijine in gestionareaproblemelor curente.

Noi nu vindem doar sisteme IT ci solutii concrete care sa va usureze si eficientizeze activitatea.

Performantele oricarei firme depind de managementul eficient al resurselor acesteia. Pornind de la aceastarealitate, firma TASC a realizat un sistem integrat de gestiune a resurselor pe toate nivelele.

Va oferim o gama variata de programe de gestiune, de la gestiunea primara a resurselor materiale, la gestiunea resurselor financiare - programe de contabilitate, gestionarea resurselor umane
si pana la gestionarea fluxului de date si documente in format electronic din firma dumneavoastra.

Solutiile oferite de noi sunt modularizate si flexibile, adaptabile cerintelor fiecarui client in parte. Ele va ofera
o privire de ansamblu asupra activitatilor curente din firma dumneavoastra, sprijinindu-va atat in luarea deciziilor, in implementarea lor , cat si in urmarirea modului de implementare a acestor decizii.

Oferim consultanta de specialitate in vederea optimizarii productiei si a costurilor, oferindu-va solutii si sisteme IT care sa implementeze aceste solutii.

Realizam sisteme CAD si GIS care va pun la dispozitie functionalitatea programelor deja consacrate in domeniu, la unpret mult mai redus, precum si procesare computerizata audio si video.